27 / 04 / 2024

Volkswagen Passat Variant'a Mayıs zammı geldi! En ucuz Passat Variant kaç lira? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant'a Mayıs zammı geldi! En ucuz Passat Variant kaç lira? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant, Volkswagen'in en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. Peki Volkswagen Passat Variant Mayıs 2022 fiyatları kaç TL? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Volkswagen Passat Variant, 3 bölgeli tam otomatik klima, tüm bilgilerin dijital Gösterge Paneli "Digital Cockpit Pro" üzerinden gösterimi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemine "Keyless Access" entegre olarak çalışan kolay açılır/kapanır bagaj kapağı, toplam 4x20 Watt gücünde 8 adet hoparlörü, 10 GB serbestçe kullanılabilir hafızası, 23,4 cm (9,2") harekete duyarlı renkli dokunmatik TFT cam ekranı ile şık bir tasarım sunuyor ve dikkat çekiyor. 

Her özelliğiyle sürücülere kendilerini özel hissetiren Passat Variant, çok fonksiyonlu direksiyon üzerindeki tuşları ve  çoklu yapılandırma olanağıyla ön plana çıkıyor. 

Volkswagen Passat Variant a Mayıs zammı geldi! En ucuz Passat Variant kaç lira? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Volkswagen Passat Variant, Business ve Elegance olmak üzere 2 farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor. 

Passat Variant Business donanımında, Bagaj yönetim sistemi, Hız Sabitleyici "Cruise control", 3 bölgeli tam otomatik klima "Climatronic", Ön sis farları ve entegre statik viraj aydınlatması, 17" London alüminyum alaşım jantlar bulunuyor. 

Passat Variant Elegance donanımında ise LED "Matrix" ön farlar, dinamik viraj aydınlatması ve dinamik sinyal lambaları, Isıtmalı ön koltuklar, 18" Dartford alüminyum alaşım jantlar, Kolay açılır/kapanır bagaj kapağı (Easy open/close) ve anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi (Keyless Entry), "Discover Pro" navigasyon sistemi ve dijital gösterge paneli gibi özellikler yer alıyor. 

Peki Volkswagen Passat Variant Mayıs 2022 fiyatları kaç TL? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön