28 / 04 / 2024

Volkswagen Touareg kaç TL zamlandı? İşte Volkswagen Touareg 18 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Touareg kaç TL zamlandı? İşte Volkswagen Touareg 18 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen’in lüks crossover SUV modeli olan Touareg'in Aralık ayı fiyatları açıklandı. İşte, Volkswagen Touareg'in 18 Aralık 2022 fiyat listesi…



Daha önceki jenerasyonlarında olduğu gibi yüksek güç ile premium donanım özelliklerini bir arada sunan Volkswagen Touareg, merkezi bir kumanda ile ön yarısı hem yukarı hem de geriye doğru açılabilen Panoramik Açılır Cam Tavanla birlikte geliyor. 

19 inç ile 21 inç arasında değişen çaplarda ve farklı zevklere göre tasarlanmış alüminyum alaşımlı jant seçenekleri de olan Volkswagen Touareg, 10,25 inç Dijital Gösterge Paneliyle gösterge tablosunu ve bilgi ve eğlence sistemini kullanıcı odaklı, kavisli ve ultra geniş bir ekranla sürücülerin beğenisine sunuyor. 

Öte yandan Volkswagen Touareg, 4 Tekerlekten Yönlendirme Sisteminin parçası olan elektronik kontrollü arka aks, 37 km/s hıza kadar arka tekerlekleri ön tekerleklere ters yönde çevirebiliyor. 

Peki Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Touareg'in teknik özellikleri ve 18 Aralık 2022 fiyat listesi…


Geri Dön