28 / 04 / 2024

Volvo Group Trucks dev projelerle büyüyor!

Volvo Group Trucks dev projelerle büyüyor!

Volvo Group Trucks, Renault Trucks, Volvo Trucks, Mack Trucks, UD Trucks ve Eicher, olmak üzere sahip olduğu beş büyük markaya Çinli Dongfeng'i de eklemeye hazırlanıyor...



Volvo Group Trucks, Renault Trucks, Volvo Trucks, Mack Trucks, UD Trucks ve Eicher, olmak üzere sahip olduğu beş büyük markaya Çinli Dongfeng'i de eklemeye hazırlanırken, gözüne üçüncü köprü ve yeni havaalanı gibi dev altyapı yatırımlarını dikti. 16 ton ve üstü kamyonda dünya pazarının bir numaralı oyuncusu olmaya hazırlanan grup, Türkiye'de de yapılanmasını değiştiriyor.
Ocak ayında Renault Trucks ve Volvo Trucks şirket yapılarının birleştirilmesine karar verildikten sonra, İstanbul Hadımköy'de iki markaya birden satış ve servis hizmeti verecek yeni bir tesis açılıyor.
10 milyon euro yatırımla gerçekleştirilen ve ekim ayında resmi açılışı yapılacak yeni servis her iki markaya verilecek hizmetleri aynı çatı altında toplayacak.
Yeni ürünler Avrupa ile aynı anda Türkiye'de Yeni yapılanma sonrasında 84 kişiyi daha kadrolarına kattıklarını vurgulayan Volvo Group Tracks .CEO'su Mete Büyükakıncı, "Grup olarak en yeni ürünlerimizi Avrupa ile aynı anda Türkiye pazarına sunuyoruz. Geçtiğimiz yıl ağır ticaride 34 bin adet toplam satış gerçekleşti. Bu yıl 29-30 bin aralığında bir pazar bekliyoruz" diye konuştu.
Kentsel dönüşüm, 3. Köprü ve havaalanı projelerinin pazarı büyüttüğüne dikkat çeken Mete Büyükakıncı, "Ağır ticaride hiçbir müşteri shovvrooma gelip araç almaz. Büyük projeler için öncelikle uzmanlarımızı getirip, çıkacak hafriyat başta olmak üzere geniş bir raporlama yapıp, maliyet, araç analizlerini iş ortaklarımıza sunuyoruz. Cep telefonum tüm müşterilerimde bulunuyor. 7/24 her an, şirket üs düzey yöneticisinden araç sürücüsüne kadar gerekli anda bana ulaşabiliyor" açıklaması yaptı.


Dünya

Geri Dön