01 / 05 / 2024

Volvo S90'na bir kez daha zam geldi! İşte sıfır km Volvo S90 19 Şubat 2023 fiyat listesi....

Volvo S90'na bir kez daha zam geldi! İşte sıfır km Volvo S90 19 Şubat 2023 fiyat listesi....

Sıfır Volvo S90 almak isteyen bir kişi kaç TL ödeyecek? İşte Volvo S90, 19 Şubat 2023 fiyat listesi...



Otomotiv sektörü geçtiğimiz yıl oldukça zorlu bir süreç geçirmişti. Pandeminin devam eden etkileri, küresel çip sorunu, tedarik zincirinde yaşanan aksaklıklar ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi pek çok etken otomobil fiyatlarını etkilemişti. Bir de bunlara ülkemiz için artan döviz kuru ve yüksek enflasyon etkilenince Türkiye'de fiyatlar aydan aya artmaya devam etmişti. Maalesef durum Şubat ayında da pek farklı olmadı.

Dünyanın en sağlam otomobili olduğu düşünülen Volvo, Şubat 2023 fiyat listesini yayımladı. Yayımlanan listede Volvo'nun modellerine zam yaptığı görüldü. markanın beğenilen araçlarından birisi olan S90'ın da fiyatı arttı. Peki bu zamla birlikte sıfır km Volvo S90 almak isteyenlerin ödeyeceği rakam ne kadar oldu? İşte merak edenler ve araştıranlar için Volvo S90'ın özellikleri ve güncel fiyat listesi...
 

Arkanıza yaslanın ve S90'ın zarif ve rahat koltuklarının tadını çıkarın. Çünkü S90'da yumuşak bir dokunuşla her yolculuk, sürücüler ve yolcular için rahatlatıcı bir konfor haline dönüşüyor. Orrefors tarafından orijinal İsveç kristalinden Volvo'ya özel üretilen el yapımı kristal vites kolu ilk bakışta dikkat çekiyor.

S90'a ustalıkla entegre edilmiş Google Haritalar ile gerçek zamanlı trafik bilgileri ve otomatik yeniden rota oluşturma özellikleri sayesinde sürücülerin gitmek istedikleri konuma daha kolay ulaşması sağlanıyor. S90'da sürücüler Google ile konuşarak sesli komut yardımı sayesinde basit bir şekilde yol tarifi alabiliyor, eğlencenin tadını çıkarıyor; arkadaşları, ailesi ve iş arkadaşlarıyla iletişime geçebiliyor.. Başlamak için “Hey Google” diye seslenmek yeterli oluyor.

Peki Volvo S90'nın teknik özellikleri neler? İşte, Volvo S90'nın teknik özellikleri ve  19 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön