27 / 04 / 2024

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

Watergarden Gayrimenkul kuruldu!

1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncülüğünü başlatan Ziylan Grup, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 



1960 yılında temelleri atılan, 2001 yılında pazara adım attığı FLO markası ile Türkiye’de “ayakkabı marketi” sisteminin öncüsü olan Ziylan Grup, bugün Türkiye’nin dört bir yanında 300 den fazla mağazasıyla hizmet vermeye devam ediyor. 

Ziylan Grup, 2014 yılında kurduğu Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş. ile bu tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıdı. Ziylan Grup bugün Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adı altında yeni bir şirket daha kurdu.

Watergarden Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 118 milyon 778 bin 802 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça ve Gökhan Utku ortaklığında kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ziylan oldu.

Watergarden Gayrimenkul'ün konusu; her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, her türlü çarşılar, alışveriş merkezleri iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın işletmeciliğini, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir, komisyonculukyapabilir ve satış sonrası danışmanlık ve yönetim hizmetleri verebilir, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak açıklandı. 

İstanbul Ataşehir’de 166 bin metrekare inşaat alanında, yenilikçi gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak bünyesinde dünyada ilkleri barındıran alternatif bir konseptle tasarlanan WaterGarden Ziylan Gayrimenkul’ün yatırımı olarak hayata geçirildi. Salt yeme-içme-eğlenme alanından çok, İstanbullu’ların suyla ve yeşille buluştuğu bir yaşam alanı projesi olarak tasarlanan WaterGarden’da bir show havuzu ve doğal botanik bahçe gibi çeşitli fonksiyonlar bulunuyor. 


Geri Dön