17 / 06 / 2024

Weber, 2011 barbekü sezonunu açtı!

Weber, 2011 barbekü sezonunu açtı!

Havalar ısınmaya başladı mı, açık havada olma isteği barbekü keyfini de beraberinde getiriyor. 60 yıldır barbekü konusunda ilklere imza atan Weber yine kalite ve tasarımıyla dikkat çeken yeni ürünler sunuyor...



Havalar ısınmaya başladı mı, açık havada olma isteği barbekü keyfini de beraberinde getiriyor. 60 yıldır barbekü konusunda ilklere imza atan Weber yine kalite ve tasarımıyla dikkat çeken yeni ürünler sunuyor.  Bu yıl öne çıkan 2 yenilikçi model Weber Q220 Gazlı Barbekü ve Weber One-Touch Pro Classic - Kömürlü Barbekü. Kömürlü veya Gazlı Barbekü seçimi, sizin tercihiniz. Lezzetli pişirme ise Weber barbekülerin.

Weber Q220 Gazlı Barbekü
Özellikle yakması pratik olduğu için tercih edilen gazlı barbekülerin en yenisi Weber Q220 hafifliğiyle ve fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. Porselen emaye demir döküm pişirme ızgarası tüm pişirme alanına ısıyı eşit şekilde dağıtıyor. Tüpü kamufle eden şık tasarımı, katlanabilir yan masaları ve alet askıları ile barbekü deneyiminde büyük kolaylık sağlıyor. Lezzet açısından, bir Weber özelliği olan pişirme çubukları gazlı barbekülerde buhar oluştururarak geleneksel kömürlü barbekü tadını veriyor. Ayrıca bu çubuklar gaz çıkışlarını koruyarak alevlenmeyi de engelliyor.

Weber One-Touch Pro Classic - Kömürlü Barbekü
Barbekü ateşiyle ustalığınızı göstermek için Weberin en yeni kömürlü barbeküsü One-Touch Pro Classic çıktı. Dayanıklı porselen emaye kaplı çelik gövdesi, her hava koşuluna uygun tutamakları ve tekerlekleri, geniş çalışma alanı, askılıkları ve depo bölümü ile her şey elinizin altında.... Paslanmaz çelik One-Touch sistemli, kül toplama haznesi ve krom pişirme ızgaraları temizlemede de büyük kolaylık sağlıyor.


Geri Dön