28 / 04 / 2024

Weber Stephen ile kışın barbekü keyfi!

Weber Stephen ile kışın barbekü keyfi!

Barbeküde dünya devi Weber-Stephen, mangalseverlere dört mevsim kolaylık sunmaya devam ediyor. Kapaklı barbeküleri ve kullanışlı aksesuarlarıyla Weber, hava koşullarına aldırmadan lezzetli barbekü sofraları kurmanızı sağlıyor...



Barbeküde dünya devi Weber-Stephen, mangalseverlere dört mevsim kolaylık sunmaya devam ediyor. Kapaklı barbeküleri ve kullanışlı aksesuarlarıyla Weber, hava koşullarına aldırmadan lezzetli barbekü sofraları kurmanızı sağlıyor. Ayrıca Weber’in 25 yıla varan uzun garanti süreleriyle barbekünüz ailenizin bir parçası oluyor.


Yaz aylarının ve sıcak dost sohbetlerinin mimarı barbekü keyfi, artık kış aylarında da devam ediyor. Weber-Stephen barbekü alışkanlığında ezberleri bozuyor. Sıcak havalarda tercih ettiğimiz mangal sofraları kış günlerinde de Weber-Stephen’in kapaklı barbeküleriyle kolayca kurulacak. Barbekü devi Weber-Stephen gazlı ve kömürlü barbekü seçenekleriyle dört mevsim de sofraların vazgeçilmezi olmaya aday.


Weber-Stephen kömürlü barbeküleri ve gurme aksesuar serisi ile açık alanlarda da mutfağınızdaymış gibi hissettirerek birbirinden farklı tatları sevdiklerinize sunma imkanı sağlıyor. Evimizin sıcak atmosferini soğuk günlerde de teras ve bahçelerimize  taşıyor. Weber-Stephen, 4 saate kadar yanan özel uzun ömürlü briket kömürleri,  kullanışlı aksesuarları ve kolay temizlenebilme özelliği ile mangal keyfinizin vazgeçilmezi olacak. 


Balkonunuzda ve Terasınızda Mangal Keyfi Yapın Weber’in Balkon ve teraslarda da kolayca kullanabileğiniz Q ve Spirit serileri gazlı mangal seçeneğiyle profesyonel ızgaranız yalnızca 3 dakikada pişirmeye hazır oluyor. Çok mangal yakanların ilk tercihi olan Weber gazlı barbeküler tek hareketle tam kapasite çalışabilme özelliğiyle barbekü yapmayı keyfe dönüştürüyor. Seyyar küçük cihazlar ve büyük barbekü istasyonları sayesinde Weber gazlı barbeküler her ihtiyaca uygun çözümleri bulunduruyor. 


Weber, barbeküleri için sunduğu 25 yıla varan garanti süresiyle, ürünlerine ve kalitesine olan güvenini ortaya koyuyor. Kapaklı yapısıyla sadece rüzgara ve iklim koşullarına karşı koymakla kalmayıp, pişirme kalitesini de artıracaksınız. 


Weber-Stephen Stephen Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber-Stephen Stephen, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 199 TL ile 7.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 25 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber-Stephen Stephen, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.



Geri Dön