27 / 04 / 2024

Wec International gayrimenkul sektörüne standart getirmeyi hedefliyor!

Wec International gayrimenkul sektörüne standart getirmeyi hedefliyor!

Wec International,emlak taleplerini karşılayan, yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Profesyonel bir ekiple hareket eden Wec International, sektöre standart getirmeyi hedefliyor.




Wec International, dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunuyor. Şirket, emlak taleplerini karşılayan, yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Profesyonel bir ekiple hareket eden Wec International, sektöre standart getirmeyi hedefliyor.



Türk sermayesi ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul piyasasına giren Wec International, ulusal geleneklere ve global profesyonel anlayışı harmanlayan bir vizyona sahip. Gayrimenkul ile ilgili tüm alanlarda danışmanlık yapan ve projeler üreten Wec International, yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine alım satım, kiralama, projelendirme, değerleme, expertiz ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler sunuyor. Mesleki sorumluluklarını çok iyi bilen Wec International, aynı zamanda dünya çapında mesleki onay kuruluşları olan Fiabci ve Cereyan üyesi.


Geri Dön