02 / 05 / 2024

Wesley Sneijder eşine 4 milyon TL'ye malikane aldı!

Wesley Sneijder eşine 4 milyon TL'ye malikane aldı!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder geçen yaz ülkesi Hollanda-Utrecht'ten 2 milyon euro'ya (5 milyon 650 bin TL) saray yavrusunu andıran bir villa almıştı...



Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder geçen yaz ülkesi Hollanda-Utrecht'ten 2 milyon euro'ya (5 milyon 650 bin TL) saray yavrusunu andıran bir villa almıştı. 6 yatak odası, 3 banyosu, 10 odası, havuzu ve çok büyük bir bahçesi olan evin dekorasyonuna servet harcamıştı. Wesley Sneijder yine kesenin ağzını açtı ve bu kez eşi Yolanthe Cabau'ya jest yaptı. 


Bebek adada büyüyecek

Hollandalı 10 numara, 3 aylık hamile olan Yolanthe Cabau'ya 1 şimdiden bebek hediyesi verdi. İspanya'nın İbiza Adası'ndan 1 milyon 400 bin euro'ya (3 milyon 900 bin TL) malikane aldı. Yolanthe doğum sonrası minik oğluyla yaz aylarını bu evde geçirecek. Zaten İbiza Adası doğumlu. Annesi, 5 kardeşi ve kuzenleri hâlâ adada yaşıyor. 


NOT: Wesley Sneijder ile eşinin İstanbul Maçka'da oturduğu Armani Residence'ın kirası 15 bin euro (42 bin TL). Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun bir oğlu olacak.


Posta 


Geri Dön