15 / 05 / 2024

yolanthe cabau hamile

yolanthe cabau hamile

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder geçen yaz ülkesi Hollanda-Utrecht'ten 2 milyon euro'ya (5 milyon 650 bin TL) saray yavrusunu andıran bir villa almıştı...

Erik ve kiraz cep yakıyor: Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor!

Yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı. Özellikle hamile kadınların tercih ettiği kiraz ve erik gibi yaz meyvelerinin fiyatları altınla yarışıyor. 

Kiraya yüzde 191 zam isteyen ev sahibinin dairesi çürük çıktı!  

Bir ev sahibi hamile kiracısını yasal olmayan yüksek zamma zorunlu bırakmaya çalıştı. Başarılı olamayınca tahliye davası açıldı ve mahkeme ertelendi. Bu sırada binanın çürük olduğu belirlendi. Ev sahibi bu sefer kracısına "Evden çıkma" diye yalvarmaya başladı...

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas'tan hamilelik iddialarına yanıt!

Erol Özmandıracı'nın eşi ve oyuncu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Akmerkez'de alışveriş yaptığı sırada görüntülendi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan oyuncu, 'Hamile misiniz?' sorusu cevapladı...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Sneijder, Yolanthe Cabau'nun İbiza'daki mekanını sattı!

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder, güzel model için İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı sattı. İkili bu satışla ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Wesley Sneijder 2 evinin tapusunu Yolanthe Cabau'ya verecek!

Bİr dönem Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau arasındaki boşanma protokolüne göre, Sneijder'a ait İbiza'daki lüks villa ile Hollanda'daki evlerinin de tapusu Cabau'ya verilecek.

Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı!

Geçtiğimiz günlerde 16 haftalık hamile olduğunu açıklayan Bengü, bebek odası için 40 bin TL harcadı.

yolanthe cabau hamile Haberi

yolanthe cabau hamile

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder geçen yaz ülkesi Hollanda-Utrecht'ten 2 milyon euro'ya (5 milyon 650 bin TL) saray yavrusunu andıran bir villa almıştı. 6 yatak odası, 3 banyosu, 10 odası, havuzu ve çok büyük bir bahçesi olan evin dekorasyonuna servet harcamıştı. Wesley Sneijder yine kesenin ağzını açtı ve bu kez eşi Yolanthe Cabau'ya jest yaptı. 


Bebek adada büyüyecek

Hollandalı 10 numara, 3 aylık hamile olan Yolanthe Cabau'ya 1 şimdiden bebek hediyesi verdi. İspanya'nın İbiza Adası'ndan 1 milyon 400 bin euro'ya (3 milyon 900 bin TL) malikane aldı. Yolanthe doğum sonrası minik oğluyla yaz aylarını bu evde geçirecek. Zaten İbiza Adası doğumlu. Annesi, 5 kardeşi ve kuzenleri hâlâ adada yaşıyor. 


NOT: Wesley Sneijder ile eşinin İstanbul Maçka'da oturduğu Armani Residence'ın kirası 15 bin...