02 / 05 / 2024

West Gate Residence Ankara daire fiyatları!

West Gate Residence Ankara daire fiyatları!

Firma: Doğukan Yapı

Proje: West Gate Residence

West Gate Residence Ankara daire fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...




West Gate Residence projesi  Ankara  Çankaya'da  Doğukan Yapı  imzası ile inşa ediliyor.


West Gate Residence Ankara daire fiyatları ile ilgili fiyatlar haberimizin içinde yer alıyor. West Gate Residence Ankara daire fiyatları ile ilgili bilgilere geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


3 blok blok halinde yükselen West Gate projesi 195 adet konuttan meydana geliyor. Ankara  West Gate Residence  satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Anahtar teslimleri 2015 Ağustos 'ta gerçekleştirilecek olan West Gate Residence Ankara daire fiyatları için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Ankara West Gate Residence projesinde; sauna, buhar odası, oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, spor alanları, mini golf sahası, fitness merkezi,  yürüyüş yolları bulunuyor.


Ankara West Gate Residence ulaşım:

Doğukan Yapı West Gate Residence adres: Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA 



West Gate Residence Ankara iletişim

Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: www.dogukanyapi.com.tr




projeye sor



Geri Dön