29 / 04 / 2024

West Side İstanbul ulaşım! Teslimler Kasım 2016'da!

West Side İstanbul ulaşım! Teslimler Kasım 2016'da!

Firma: Şahinler Holding-Mutlu İnşaat

Proje: West Side İstanbul

West Side İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2016 senesinde sahiplerine teslim edilecek. Dairelerin tam teslim tarihi ise 2016 yılının Kasım ayı olarak belirlendi



West Side İstanbul projesi, Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından yükseliyor. West Side İstanbul ulaşım bilgileri kısmından önce projeden bahsedelim. 


West Side İstanbul Evleri, Beylikdüzü'nde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yükseliyor. Proje kapsamında toplam 2 etap yer alıyor. 


West Side Style ve West Side Station diye isimlendirilen etaplarda toplam 1.152 konut bulunuyor. Projenin arsa alanı ise 73 bin 800 metrekare olarak belirlendi. 


West Side İstanbul ulaşım! Teslimler Kasım 2016 da!


West Side İstanbul Evleri Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor.  West Side İstanbul  Evleri Beylikdüzü teslim tarihi 2016 Kasım olarak belirlendi.


West Side İstanbul Evleri Beylikdüzü kapsamında fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, dinlenme alanları, cafe,  yürüyüş yolları ve spor alanları bulunuyor. 


West Side İstanbul ulaşım!

West Side İstanbul ulaşım : Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


West Side İstanbul Evleri Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön