06 / 05 / 2024

WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak

WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak

WhatsApp'ın şimdiye kadar yaptığı en tutulacak özelliklerinden olacak olan ''Kanallar özelliği'' şimdiden sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Yeni güncelleme ile telefonlara yüklenecek olan özelliği detayları haberimizde.



WhatsApp'ın lansman blog gönderisine göre, kanallar aynı zamanda bir içerik oluşturma aracıdır ve bir dereceye kadar hedef kitlesi olanların "metin, fotoğraf, video, çıkartma ve anket gönderme" yeridir. Şirket, ödeme ve diğer para kazanma hizmetlerini de Kanallara dahil etmeyi planlıyor. Kanalları WhatsApp'ta arayarak veya yeni oluşturulan bir dizine göz atarak bulabilir ve en son güncellemelerini uygulamanın Durum bölümünde görebilirsiniz.

#resim3>

WhatsApp, gizliliğin deneyimin önemli bir parçası olduğunu söylüyor, bu nedenle kanal yönetici bilgileri paylaşılmıyor ve uygulama bir kanalın yalnızca 30 günlük geçmişini saklıyor. Yöneticiler, kanaldakilerin kanalda kalmasını sağlamak için ekran görüntülerini ve yönlendirmeleri bile engelleyebilir. Ancak kanallar uçtan uca şifrelenmez; daha çok , tamamen özel olmayan işletmelerle olan mesajlarınız gibi ele alınırlar. Ancak WhatsApp, zaman içinde bazı kanalları şifrelemenin yollarını düşündüğünü söylüyor.

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Milyonlarca emekli ve memur gelecek haberi bekliyor! Açıklanan rakamlar herkesi şaşırttı

Almanya’da bakım parası krizi! Ödenek az geliyor, bakıma muhtaçlar ve yakınları çaresiz


Geri Dön