30 / 04 / 2024

Akaryakıtta çok konuşulacak karar! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı! Aklınızı başınızdan alacak!

Akaryakıtta çok konuşulacak karar! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı! Aklınızı başınızdan alacak!

Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlar sonrası depoları doldurmak neredeyse imkânsız hale geldi. Araç sahiplerinin beklediği indirim bir türlü gelmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Akbank da bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.



Akaryakıtta arka arkaya gelen zamlar nedeniyle benzin 35 TL’ye ve motorin ise 38 TL’ye dayandı. Araçlarını resmen çalıştırmaya korkan sürücüler artık bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, Akbank müşterilerini sevindirecek bir haber geldi. Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlediği akaryakıt kampanyasında OPET’te geçerli 120 TL chip-para hediye edeceğini duyurdu.

1 Ekim’de başlayan kampanyanın 15 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenilirken, kampanyaya ilişkin tüm detaylar ve katılım koşulları Akbank tarafından Axess’in resmi internet sitesinde paylaşıldı.

 Akaryakıtta çok konuşulacak karar! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı! Aklınızı başınızdan alacak!

Akbank, söz konusu kampanyayı şu şekilde duyurdu:

“1 Ekim – 15 Kasım 2023 tarihlerinde, kampanyaya katılım sağlayan Axess üyesi Opet istasyonlarından ayrı günlerde ve bir kerede yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya LPG harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılım sağlayarak 120 TL chip-para, kısa mesaj ile kampanyaya katılarak 110 TL chip-para kazanma fırsatı!”

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya katılımı, Juzdan’dan gerçekleşen katılımlarda profil bölümündeki “Katıldığınız Kampanyalar” alanında yer almasından sonra, kısa mesaj ile yapılan katılımlarda ise belirtilen SMS’in Akbank’a ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacak.

  • Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya şartları yerine getirildikten sonra karta anında aktarılacak.

  • 22 Kasım 2023’e kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında yalnızca akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve LPG alımlarında geçerli olacak.

 Akaryakıtta çok konuşulacak karar! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı! Aklınızı başınızdan alacak!

  • Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen 500 TL ve üzeri ilk işlem kampanya kapsamında yer alacak.

  • Kampanya çerçevesinde harcamaların Axess üye işyeri Opet/Sunpet istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden gerçekleştirilmesi gerekecek.

  • Söz konusu akaryakıt kampanyasından Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business ve Axess KOBİ asıl ve bunun yanı sıra,  bu kartlara bağlı ek kart sahipleri yararlanabilecek.

  • Bank’O Card Axess kartları kampanya kapsamında yer alacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

150 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

En düşük emekli maaşına peş peşe zam geliyor! Resmen açıklandı! İşte masadaki rakamlar...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Artık o sistem zorunlu hale geldi! Bakan Mehmet Şimşek duyurdu!


Geri Dön