02 / 05 / 2024

WhatsApp'tan kripto para adımı!

WhatsApp'tan kripto para adımı!

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kısa zaman içerisinde dijital para cüzdanı Novi ile entegre edilecek. 



Meta'nın dijital para cüzdanı Novi, kısa zamanda WhatsApp'a entegre edilecek. Sputniknews'te yer alan habere göre; halihazırda Hindistan ve Brezilya'da test aşamasında olan Novi üzerinden kullanıcılar birbirlerine Pax Dollar (USDP) gönderimi yapabiliyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde Hindistan'da iadeler özelliğini de uygulamaya almıştı.

 WhatsApp'ta ise Novi dijital cüzdan uygulamasına ait bazı kodların yer aldığı öğrenildi. Buna göre WhatsApp uygulamasındaki Novi cüzdanına banka hesabı dahil edilebilecek, kredi kartlarını bağlanabilecek, para çekme ve bakiye görüntüleme işlemleri yapılabilecek.

WhatsApp tan kripto para adımı!

Alınan bilgilere göre, uygulamanın kullanılabilmesi için kimlik doğrulaması da istenecek. Doğrulama işlemi, kimlik belgeleri ve video kaydı ile sağlanacak. Dijital para cüzdanı Novi, Türkiye'de kullanılamıyor. WhatsApp entegrasyonu hayata geçtiğinde ise para gönderme özelliğinin Türkiye’ye açılması ön görülmüyor. Daha önce Meta’nın Novi’den Sorumlu Başkanı David Marcus, tüm ödeme hizmetlerini bir araya getireceklerini söyleyerek "Ödemeler ve finansal hizmetler birimimizi ve ürünlerimizi Novi markası altında birleştiriyoruz" demişti.

Kripto para devri kapanacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön