06 / 05 / 2024

Wifi özelliği sayesinde bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Wifi özelliği sayesinde bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklar hijyenik bir şekilde yıkansın diyenler için Beko Bulaşık Makinesi, Bulaşıklardaki bakterilerin yok olmasına ve çizilmeler yaşanmamasına özen gösteren teknolojisi ile öne çıkıyor. Wifi özelliğine sahip bulaşık makinesi ile her yerden bağlantı kurulabiliyor. 



 Wifi özelliği sayesinde bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Bulaşık makineleri gelişen teknolojisi ile birlikte çok fonksiyonlu yapısı sayesinde bulaşıkları zahmetsizce ve hijyenik bir biçimde yıkar. Akıllarda soru işareti bırakmayan bulaşık makinesi bulaşıklarınızı sığdırabilmeniz için ayarlanabilir sepetlere sahiptir. Böylece tencere ve ya kadeh bardaklarınızı elde yıkamaz gözü kapalı ona teslim edebilirsiniz.

HijyenMax

Hijyenmax teknolojisiyle donatılmış bulaşık makinesi yüksek sıcaklık etkisi ile oluşan Buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle virüs ve bakterilerin* %99,99'unu öldürür, bulasıkların her noktasında hijyen sağlar.

DeepWash

DeepWash teknolojisi sayesinde , bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı elde ediliyor. Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişiler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama ortaya konuyor.

CornerIntense

Yeni nesil yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi CornerIntense ile makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi sayesinde erişilmesi güç noktalarda bile mükemmel temizlik sağlıyor.

MaxiDry

MaxiDry teknolojisi ile bulaşık makineniz mükemmel kurutma performansı ortaya koyuyor.İnovatif teknolojisi sayesinde içine yerleştirilen ekstra ısıtıcı parlatıcı kullanmasanız dahi en etkin kurutma elde ediliyor.

HomeWhiz

HomeWhiz Teknolojisi ile evdeki akıllı beyaz eşyalarınızı Wi-Fi aracılığıyla internete erişebildiğiniz her yerden kontrol edebilirisiniz. 
 


Geri Dön