12 / 05 / 2024

Windowist Tower Maslak'ta yeni konsept Garden Pub!

 Windowist Tower Maslak'ta yeni konsept Garden Pub!

Windowist Tower’da bulunan Gezi İstanbul’da açılan ‘Garden Pub’ benzersiz konseptiyle Maslak’ta iş çıkışlarının vazgeçilmezi olacak...




Sunduğu ofis hizmetleriyle girişimcilerin, uluslararası şirketlerin, yerli şirketlerin ve üst düzey yöneticilerin hayatını kolaylaştıran Windowist Tower, Maslak’ta hem iş hayatının kalbi olmaya hem de benzersiz projeleriyle, şehrin yaşayanlığını profesyonellerin ayağına getirmeye devam ediyor.


26 katlı akıllı binanın alt katında yer alan Gezi İstanbul’un bünyesinde açılan ‘Garden Pub’, birbirinden farklı şarap çeşitleri, biraları, keyifli müzikleri ve rahatlatıcı konseptiyle kış aylarının sıcak mekanı olmaya aday. Gezi İstanbul ‘Garden Pub’ da kış bahçesi konseptini yaşarken, arkadaşlarınızla iş çıkışlarında rahatlamak ve günün stresinden uzaklaşabilirsiniz. Maç keyiflerinin de vazgeçilmez mekanı olacak Garden Pub'da ekstra bir bedel ödemeden Lig TV heyecanını da yaşayabilirsiniz.


Windowist Tower hakkında:


Maslak’ta bulunan 26 katlı Windowist Tower, kişiye özel concierge hizmetleri gibi birçok hizmeti bünyesinde barındıran executive hazır ofis çözüm ortağı. Helikopter pisti de bulunan Windowist Tower çatısı altında yönetici bölümü ayrı olarak dizayn edilmiş cornersuit ofisler, 1’den 6 kişiye kadar ofisler, bulunuyor. 200 kişilik kapasiteye sahip high tech konferans katıyla fark yaratan Windowist Tower’ın her katında resepsiyon, kişisel asistan, toplantı odası, mutfak, businesscenter, düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi yer alıyor.  Bilgi çağının tüm gerekliliklerine uygun üstün teknolojik altyapısı ile Windowist Tower,  ‘akıllı bina’ özelliğini sürekli verilen bilgi-işlem desteği ile birleştirerek server rack hizmeti de dahil son nesil lüks ofis hizmeti veriyor. Gelişmiş teknolojik özelliklerinin yanında Windowist Tower, enerji tasarrufuna önem veren ve çevre dostu uygulamalarıyla ‘yeşil bina’ özelliğiyle de sürdürülebilirliğe de önem veriyor. Finans ve Kent bilgilerini içeren 360 derece binamızı çevreleyen sürekli VideoLed ekranı ile Büyükdere Caddesi’ni renklendiriyor.


Geri Dön