02 / 05 / 2024

Wone Lighting Gaziantep seminerini gerçekleştirdi!

Wone Lighting Gaziantep seminerini gerçekleştirdi!

Türkiye’nin aydınlatma mühendislerinin tek seçeneği olmayı hedefleyen Wone Lighting 25 Haziran 2014 tarihli Gaziantep Led Teknolojileri İle Doğru Enerji Verimliliği Semineri ile hedef kitlesini engin tecrübesi ile aydınlattı.



Nitelikli ve kaliteli katılım konusunda bir ilke imza atılan seminer Gaziantep Divan Otel’de gerçekleştirildi.  Gaziantep EMO ve üyelerinin, meslektaşlarının, Türkiye Elektrik ve Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı, Elektronikçiler Odası Başkanı ve Gaziantep’in önde gelen sanayi kuruluşlarının katılımı ile gerçekleşen Led Teknolojileri İle Doğru Enerji Verimliliği Semineri renkli görüntülere sahne oldu.

Gaziantep Emo Şube Başkanı İslim Arıkan’nın açılış konuşması ile anlamlanan seminer enerji tasarrufu konusunda önemli noktalara değinmesi ile başladı. Seminer açılış konuşmasını  “Enerji Verimliliği ve Enerji Tasarrufu konusunda; bilgilendirme, uygulama, farkındalık oluşturmayı görev edinmiş EMO, Üyelerimizi ve sektörü yeni teknolojilerle ve güncel konularla buluşturmaya devam ediyor. Bugünde; güncel konu olan, Aydınlatma ve LED Teknolojileri konusunda, siz değerli katılımcılar ile bir arada bulunuyoruz “ sözleri ile sonlandırdı.

Açılış konuşmasının ardından Wone Lighting Kalite Güvence Müdürü Turgut Ünal sözü alarak Enerji kavramı ve Enerji Verimliliği ve Yönetmelikleri ile sektör deneyimi ile birleştirerek katılımcılar ile paylaştı.

Kısa bir molanın ardından WONE Lighting Genel Müdürü Elektrik Mühendisi Sn. Kaan DİLBER tarafından LED Teknolojileri ve Uygulamaları konusunda akıllarda tek bir soru işareti bırakmadan tüm ayrıntıları görsel efektler ile birleştirerek hedef kitlesi ile paylaştı.

Gaziantep Emo ve tüm katılımcıların soru cevap şeklindeki katılımı ile son bulan seminer Wone Lighting sektördeki yerini bir kez daha kanıtladı.



Geri Dön