29 / 04 / 2024

World Travel Awards'dan Türkiye’ye 28 ödül verildi!

World Travel Awards'dan Türkiye’ye 28 ödül verildi!

Turizm Oscarları olarak kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards - WTA ) Türk turizmi Avrupa kategorisinde 13, Türkiye kategorisinde 15 ödül kazandı.





Turizm Oscarları olarak kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards - WTA) Türk turizmi Avrupa kategorisinde 13, Türkiye kategorisinde 15 ödül kazandı.



WTA, bu yıl 20’nci yılını kutlamak ve Avrupa’nın Turizm Oscarları’nı açıklamak için ikinci kez Antalya’yı seçti. Belek Cornelia Diamond Golf Resort’taki gecede 500 organizasyon ödül için yarıştı.



Gecede İstanbul ’Avrupa’nın lider tur kenti’ ve Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı ’Avrupa’nın lider Turizm Bakanlığı’ ödüllerine layık görüldü. ’Avrupa’nın lider Turist Kurulu’ ödülü de Turizm Bakanlığı’na verildi. Ödülü Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı aldı. Törende Avrupa’nın en iyi kruvaziyer destinasyonu İzmir, en iyi kruvaziyer limanı da İstanbul seçildi. Türkiye’den ödül alan otel ve turizm şirketleri şöyle:


“Angel’s Peninsula, Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, Çırağan Palace Kempinski, DE&HA Turizm, Rixos Premium Bodrum, Mardan Palace, Titanic Deluxe Belek, Gardens Of Babylon, Royal Adam&Eve Hotel, Concorde De Luxe Resort, Hotel Les Ottomans, Wyndham İstanbul Kalamış Marina, Conrad İstanbul, Cornelia De Luxe Resort, Barut Kemer Resort, Kempinski Residences Astoria, Backpackers Travel.”  


‘Türkiye dünya markası’

WTA Başkanı Graham Cooke, Türkiye’nin oteller ve seyahat organizasyonları alanında elde ettiği birçok birincilik ödülüyle, haklı olarak dünya çapında bir turizm markası olduğunu kanıtladığını söyledi.


Milliyet Gazetesi



Geri Dön