06 / 05 / 2024

Wyndham İstanbul Petek hizmete açıldı!

Wyndham İstanbul Petek hizmete açıldı!

İş dünyasının yeni parlayan yıldızı Basın Ekspress Yolu’nda, 120 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Wyndham İstanbul Petek, delüx otel segmentiyle bölgede yeni bir cazibe merkezi oluşturacak...



7380 oteliyle dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Hoteller Grubu’nun Türkiye’de anlaştığı ilk otel olan Wyndham İstanbul Petek, Basın Ekspress Yolu’nda hizmete açıldı.

Wyndham Hoteller Grubu’nun yeni üyesi Wyndham İstanbul Petek, iş dünyasının yeni parlayan yıldızı Basın Ekspress Yolu’nda 120 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi. Şu anda 170 kişiye istihdam sağlayan Wyndham İstanbul Petek yakın zamanda yaklaşık 250 kişiye iş imkanı sunacak.

Otelin tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Wyndham İstanbul Petek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yusuf Büyükkıdık şunları söyledi; “Dünyanın en prestijli organizasyonları tarafından ‘En hayranlık Duyulan Şirket’ ve “Çalışılacak En İyi Şirket’ seçilen Wyndham markasının bir yatırımcısı olmaktan onur duyuyoruz. Farklı kültürlerin aynı potada eridiği dinamik bir şehir olan İstanbul’a yatırım yapmaktan, ülkemize dünya standartlarında hizmet veren bir tesis kazandırmış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Dünyanın en büyük otel şirketiyle birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Atatürk Havalimanı’na sadece 4,5 kilometre uzaklıkta bulunan Wyndham İstanbul Petek, kongre ve fuar merkezlerine yakın konumuyla iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte. Alışveriş merkezine sahip tek otel olma özelliği ile farklı bir konsepti ortaya koyan Wyndham İstanbul Petek, uzun vadeli konaklama imkanları ile de dikkat çekiyor. Otel’deki 307 odadan 39’u rezidans tarzında, uzun dönemli konaklamalar için ayrılmış durumda. Böylece rezidans imkanlarını delüx otel standartları içinde sunabiliyoruz. 69 metrekarelik bu odalarda misafirlerimiz isterlerse kendi mutfaklarında yemek hazırlığı yapabiliyor, otelin tüm imkanlarından da eksiksiz olarak faydalanabiliyorlar.



Geri Dön