29 / 04 / 2024

Xiaomi Poco X3 Pro'da Nisan ayına özel indirim! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Poco X3 Pro'da Nisan ayına özel indirim! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler uygun fiyatlı ve gelişmiş teknolojili ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Xiaomi Poco X3 Pro Nisan ayına özel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Xiaomi Poco X3 Pro ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...



Şık tasarımlı, uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon almak isteyenler güncel telefon fiyatlarını araştırıyorlar. Xiaomi Poco X3 Pro'da Nisan ayına özel indirimli fiyatlar dikkat çekiyor. İhtiyacınız olan her şey ve daha fazlasını sunan Xiaomi Poco X3 Pro; pürüzsüz ekran, devasa pil, ultra hızlı şarj özelliği ve stüdyo kalitesi sunan hoparlörleriyle cezbediyor. 

Xiaomi Poco X3 Pro üst düzey ekran koruması sunuyor. Geliştirilmiş düşme performansı sayesinde 1,6 metreye varan yükseklikten sert ve pürüzlü yüzeylere düşmeye karşı dayanıklıdır. Geliştirilmiş çizilme performansıyla diğer alüminosilikat ekranlara kıyasla 2 kata kadar daha dayanıklı olarak tasarlandı. 

Xiaomi Poco X3 Pro da Nisan ayına özel indirim! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

33 W hızlı şarj özelliği sayesinde hemen şarj olan POCO X3 Pro her an için kullanıma hazır. Yavaş şarj olan piller yüzünden planlarınızı ertelemenize gerek kalmıyor. 

Xiaomi Poco X3 Pro'daki 240 Hz yüksek dokunmatik örnekleme hızı dokunmatik gecikmeyi azaltıyor ve duyarlı ekran oyun sırasında daha iyi hassasiyet sunuyor ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Peki, Xiaomi Poco X3 Pro teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 


Geri Dön