05 / 05 / 2024

Xiaomi Redmi 9T ne kadar? İşte Redmi 9T Nisan 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Redmi 9T ne kadar? İşte Redmi 9T Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon almak isteyen tüm kullanıcılar fiyat performans ürünlerine rağbet gösteriyorlar. Bu ürünlerden biri olan Xiaomi Redmi 9T'nin teknik özellikleri ve fiyat listesi ise yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Xiaomi Redmi 9T ne kadar? İşte tüm detaylar...



Eski telefonunu bir yenisi ile değiştirmek isteyenler ya da yeni bir akıllı telefon almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini araştırıyorlar. Bu ürünler arasında yer alan Xiaomi Redmi 9T'nin teknik özellikleri ve fiyatları ise merak ediliyor.

Redmi 9T'nin ışıltılı estetiği oldukça havalı duruyor. Arkası, ışıkta parlar ve büyüleyici bir parlaklık kazanır. Dört çarpıcı renkten oluşan  Redmi 9T'nin renkleri ise şöyle tasarlandı; Alacakaranlık Mavisi, Gündoğumu Turuncusu, Okyanus Yeşili ve Karbon Grisi.

Arka dörtlü kamera kurulumu, nerede olursanız olun değişik, heyecan verici fotoğraflar çekmenize yardımcı olacaktır. Bu sayede muhteşem manzaralar, dikkat çekici yakın çekimler ve artistik portreler yakayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi 9T ne kadar? İşte Redmi 9T Nisan 2022 fiyat listesi!

Büyük 6000mAh (typ) pil ile, gücün tükenmesi konusunda endişelenmenize hiç gerek yok. Redmi 9T, şarj olmadan birkaç gün size idare edebilir. 

200 gr'dan daha düşük ağırlıktaki telefon, böyle yüksek pil kapasitesi olan bir telefon için şaşırtıcı derecede hafiftir.

Peki, Xiaomi Redmi 9T teknik özellikleri ve fiyatları nedir? 


Geri Dön