29 / 04 / 2024

Xiaomi Redmi Note 11'e bomba indirim! Carrefour'un Haziran indirimleri büyük ilgi görüyor

Xiaomi Redmi Note 11'e bomba indirim! Carrefour'un Haziran indirimleri büyük ilgi görüyor

Carrefour'da Redmi Note 11'e indirim yapıldığını duyan vatandaşlar hemen web sitesinden detayları araştırmaya başladı. CarrefourSA kart'a özel %21 indirim ile ilgili detaylar haberimizde. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi.



Redmi Not 11 Multimedya

Cihaz, parlak ve net bir AMOLED ekrana sahiptir ve stereo hoparlörleri net ses üretebilir. Ekran büyük olmasa da film izlemek ve müzik dinlemek için mükemmel boyutta. 6,4 inçlik ekran, küçük ve büyük ekran arasındaki tatlı noktayı yakalar, böylece kolaylıkla film izlemenin veya oyun oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Hareket halindeyken müzik dinlemek isteyenler için Redmi Note 11, 3,5 mm ses jakı ile birlikte gelir.

Xiaomi Redmi Note 11 e bomba indirim! Carrefour un Haziran indirimleri büyük ilgi görüyor

Redmi Note 11'deki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, Bluetooth v5.00, Kızılötesi, USB Type-C, 3G ve 4G (bazı LTE tarafından kullanılan Band 40 desteği ile) bulunur. Hindistan'daki ağlar). Telefondaki sensörler arasında ivmeölçer, ortam ışığı sensörü, pusula/manyetometre, jiroskop, yakınlık sensörü ve parmak izi sensörü bulunur.

Redmi Not 11 Tasarımı

Bu telefonun üst kısmında kullanışlı bir parmak izi tarayıcısı için bir delik bulunur. Buna ek olarak, cihazın yanları kolay tutuş için kırpılmıştır. Geçen yılki Redmi Note 11'de olduğu gibi, bu telefon oyuncular için en iyi seçim değil. Çoğu kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş bir ekrana sahiptir, ancak oyun oynamak istiyorsanız, deneyimi uygulanabilir kılmak için grafiklerini küçültmeniz gerekir. Çentik, Redmi Note 11'in tek dezavantajı, ancak bu onun kötü bir telefon olduğu anlamına gelmiyor. Redmi Note 11, fiyatı için makul miktarda özellik sunan uygun fiyatlı bir akıllı telefon.

REDMİ NOTE 11 08 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Xiaomi Redmi Note 11 satış fiyatı 9.990,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: carrefoursa

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Haziran 2023 tarihinde saat 02:23'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.61 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1.464 Türk Lirası değerinde.

Carrefour'un bu indirimi kaçmaz! İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da


Geri Dön