04 / 05 / 2024

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata

Hepsi Burada, internet sitesinde yayınladığı beyaz eşya kampanyaları ile gündeme geldi. Şimdi de Vestfrost VF 90 90 lt büro tipi mini  buzdolabına uyguladığı indirim ile vatandaşın ilgisini çekti. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi



 İçerdiği fonksiyonlarla dikkat çeken Vestfrost VF 90 90 Lt Büro Tipi Buzdolabı, büro içi kullanımlara uygun olarak dizaynedilmiştir. Estetik görünümü ve zengin fonksiyonlarıyla işyerlerinde de devamlı tercih edilen model, geniş iç hacmi ile gereksiniminiz olan tüm gıda malzemelerini basitçe korumanızı sağlar.

 Estetik dış tasarımı ile meraklı gözleri üstüne çeken Vestfrost VF 90 90 Lt Büro Tipi Buzdolabı, kullanıcıların karşısına tek renk ile sunulur.

 Beyaz renkli olarak dizayn edilen model, itina ile tespit edilmiş renk seçeneği ile estetik bir görünüme sahipken bu fonksiyonu ile Vestfrost takipçilerinden de tam not alır. Vestfrost buzdolabı, göze hoş gelen dış dizaynının yanında ölçülü ebatları ile de beğenilir. 84 cm yüksekliğe, 48 cm genişliğe, 59 cm de derinliğe sahip olan model, kullanışlı ebatları vasıtası ile fazla yer işgal etmeden sahiplerine pratik bir buzdolabı tecrübesi sunar.

Tatmin edici görüntüsü ve sunduğu verim ile VF 90 90 Lt Büro Tipi Buzdolabı, hanımların mutfaktaki sağ kolu olmayı hak ediyor. Model, tüm bu fonksiyonlarının yanı sıra kaliteli dış malzeme yapısı ile de beğenilir. İmalataında birinci sınıf malzemeler kullanılan dış yapı buzdolabının mukavemetini  desteklediği gibi kullanım ömrürünü de yükseltir.

Vestfrost buzdolabı Hepsi Burada'da uygun fiyata


Geri Dön