04 / 05 / 2024

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi, gelişmiş 500 Wattlık motor gücü ile çalışarak bulunduğu ortamdaki mikropları temizler.Peki cihazın diğer özellikleri neler? 



Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Hava nemlendirici ve hava temizleyiciler, kapalı mekanlarda hava sirkülasyonu yaratarak odanın içerisindeki havayı temizlemeye ve ortamın nem miktarını dengede tutmaya çalışan elektronik aletlerdir. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi üstün teknolojisiyle havayı mikroplardan arındırarak etikili performans ortaya koyar.

HAVA TEMİZLEYİCİSİ ÖZELLİKLERİ

  • Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi üst düzey teknolojie sahiptir.Cihaz hava temizleyici fonksiyonu ile birlikte hizmet sunuyor. Sahip olduğu özellikler ile birlikte etkili bir performans sunan hava temizleyicisi cihazı kapalı mekanlarda çokça tercih ediliyor.
  • Geniş haznesi içerisinde maddeleri saklayan hava temizleyici cihazı, havanın sürekli bir şekilde temiz olabilmesini sağlıyor. Nefes alabilmeyi kolaylaştıran Xiaomi hava temizleyici, konforlu bir yaşam alanı yaratıyor. 
  • Havada asılı kalan mikron boyuttaki mikropları yok eden cihaz, istenilen her ortamda kullanılabiliyor. Xiaomi hava temizleyici cihazı 33 Watt güç ile çalışıyor. Yüksek bir güce sahip olan cihaz, performanslı bir çalışma sistemi ile işlevsellik kazanıyor.
  • Xiaomi hava temizleyici cihazı gelişmiş kapasitesiyle geniş bir alana etki ediyor. Cihazın etki alanı 43 m2 olarak biliniyor. Geniş bir alana etki edebilen hava temizleyici, performanslı bir çalışma sistemi sunuyor. 360 derece çalışma performansı sunan cihaz, ortamın etkin bir şekilde temizlenebilmesine yardımcı oluyor.
  • Bununla birlikte Xiaomi hava temizleyici cihazı HEPA filtre ve karbon filtre özellikleri ile donatılıyor. HEPA filtre, insan sağlığına zararlı partiküllerin ayrıştırılarak yaşam alanında bulunan havanın performanslı bir şekilde temizlenebilmesini sağlıyor.

Peki Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi teknik özellikleri neler? 


Geri Dön