29 / 04 / 2024

XPS Derneği ve BİTÜDER ısı ve su yalıtımını anlatacak!

XPS Derneği ve BİTÜDER ısı ve su yalıtımını anlatacak!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği ve Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER), eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kişi ve kuruluşları bilgilendirerek haksız rekabeti önlemeyi de hedefliyor...



Ülkemizde değişen yapı mevzuatları ve kalite standartları konularında sektör paydaşlarını bilinçlendirerek sürdürülebilir bir büyüme gerçekleştirmek amacıyla güç birliği yapan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği ve Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER), eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Dernekler bu eğitimlerle, kalitesiz ürünlere karşı pazar denetimlerini yapacak kişi ve kuruluşları bilgilendirerek haksız rekabeti önlemeyi de hedefliyor.

Su ve ısı yalıtımı konusunda değişen mevzuatlar, TS 11758-2, BEP-TR ve diğer yeni yönetmelikler ile ilgili bilgiler, bu yönetmeliklere uygun optimum detay çözümleri, ısı yalıtım levhalarının ve su yalıtımında bitümlü örtülerin teknik performans değerleri ve uygun kullanım alanlarına yönelik soruların yanıtlarını, XPS Derneği ve BİTÜDER 'in, 31 Mart Perşembe günü düzenleyeceği seminerde bulmak mümkün …

İl Özel İdare Binası Konferans Salonu 'nda, 9.30 – 11.30 saatleri arasında yapılacak “Su ve Isı Yalıtım Malzeme ve Detaylarında Bilgi Güncelleme Toplantısı ”na tüm sektör paydaşları davetli.

İl Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı, İstanbul Proje Komisyonu Birimi (İPKB), İl Özel İdaresi ve İPKB ile iş yapan tüm müşavir firmalar ve İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü 'nün teknik personelleri ile İPKB bünyesinde çalışan mimarlar, inşaat, tesisat ve makine mühendislerinin toplantıya katılması bekleniyor.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için, www.xpsturkiye.org internet adresinden ve 0216 415 68 94 numaralı telefondan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği 'ne ya da www.bituder.org internet adresinden ve 0216 466 33 29 numaralı telefondan BİTÜDER 'e (Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği) ulaşmanız yeterli.

 


Geri Dön