17 / 05 / 2024

Yakıt harcamalarında büyük tasarruf fırsatı! Halkbank'tan 90 TL hediye kampanyası!

Yakıt harcamalarında büyük tasarruf fırsatı! Halkbank'tan 90 TL hediye kampanyası!

Vatandaşların akaryakıt harcamalarıyla ilgili endişelerine son veren müjdeli haber geldi! 90 TL tasarruf fırsatıyla akaryakıt istasyonlarına koşuyorlar...



Aytemiz Araçtan Öde ile yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişleri de kampanyaya dahildir. Aytemiz Vaay! Uygulaması üzerinden kredi kartı ile ödeme yapan müşteriler de kampanyadan yararlanabilir. Ancak Paycell ya da BKM Express ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanyaya katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralardan 3404'e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralardan ise 3444'e SMS göndermek gerekmektedir. Bu operatörler dışındaki numaralardan gönderilen SMS'ler kampanyaya dahil olmayacaktır. SMS katılımı, banka sistemine kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir ve ücretsizdir.

Yakıt harcamalarında büyük tasarruf fırsatı! Halkbank tan 90 TL hediye kampanyası!

Kampanya kapsamında Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Genç, Paraf Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Üreten Kadın kartları geçerlidir, ancak HalkCard, Debit kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Aynı gün içinde yapılan 350 TL ve üzeri alışverişlerde sadece ilk harcama kampanyaya dahil edilecektir. Kazanılan ParafPara'ların son kullanma tarihi 25 Eylül 2023 saat 21.59'dur ve kullanılmayan ParafPara'lar 26 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Hemen buraya bakın...
Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefonun heyecan verici özellikleri ortaya çıktı!

Geri Dön