30 / 04 / 2024

Yakup Koç: Manisa için önemli projelerimiz var!

Yakup Koç: Manisa için önemli projelerimiz var!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Manisa’da hayata geçireceği hizmetlerin, ilin gelişimi noktasında büyük önem arz ettiğini ifade eden Koç, “Manisa’ya altyapı kimliği kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli projelerimiz var" dedi




MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’i makamında konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ziyaretleri nedeniyle İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’e teşekkür etti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’u ziyaret etti. Ziyarette MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran da hazır bulundu. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’un, kısa bir süre önce kendilerini ziyaret ettiğini belirten Ceren, iade-i ziyarette bulunmak istediklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Nezaket göstererek bizleri ziyaret eden İl Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ’nin faaliyetleri hakkında Ceren’e bilgiler verirken, MASKİ’nin stratejik planları doğrultusunda Manisa’ya kazandıracağı hizmetleri anlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Manisa’da hayata geçireceği hizmetlerin, ilin gelişimi noktasında büyük önem arz ettiğini ifade eden Koç, “Manisa’ya altyapı kimliği kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli projelerimiz var. Önümüzdeki süreçte bu projelerin, bir kısmının inşaat, bir kısmının da ihale aşamalarını gerçekleştireceğiz. Projelerimizin Manisa ilinde hayat bulması, bizim en büyük sevinç kaynağımız olacak” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön