01 / 05 / 2024

Yakup Koç: Manisa'da altyapı hamlesini başlattık!

Yakup Koç: Manisa'da altyapı hamlesini başlattık!

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı makamında konuk etti.



MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'ı makamında ağırladı. Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ile Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz'a MASKt'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Koç, Manisa ve 17 ilçesinde mevcut olup işletmeye alma çalışmaları devam eden, projesi olup yapımı planlanan veya hiçbir yatırımı olmayıp projesi planlanan atık su arıtma tesisleri ile ilgili konularda yapılan çalışmaları aktardı. 



Önemli Adımlar Atıyoruz 

Manisa'nın altyapı sistemini oluşturmak için önemli adımlar athklannı belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Kurum olarak il genelinde altyapıyı (içme suyu ve kanalizasyon) kalkındıracak adımlan atmaya başladık. Manisa'da önemli yatınmlan hayata geçireceğiz. Su ve kanalizasyon hizmetleri, hayatımızın sağlıklı bir şekilde devam etmesi açısından önemli. Öncelikle Atık Su Arıtma tesislerinin yapımlannı planlayarak işletmeye alabilmek, dolayısıyla Manisa ile ilçelerinde insan sağlığını ve çevreyi tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte Manisa'ya hizmet etmek için tüm kurumlar ile fikir alışverişi içerisinde olacağız. Manisa'nın gelişimine katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağız. Ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretin kendileri için de çok olumlu geçtiğini belirten Vali Yardımcısı Ufuk Seçilmiş ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, MASKI Genel Müdüriüğü'ne çalışmalarında basanlar diledi. 


Hür Işık Gazetesi


Geri Dön