28 / 04 / 2024

Yakuplu Marina Evleri satılık!

Yakuplu Marina Evleri satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Yakuplu Marina Evleri satılık konut fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.



Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta olan Eston Deniz projesinin etabı olarak satışa sunulan Marina Evleri İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor.


Yakuplu Marina Evleri satılık konut alanları 533 metrekare ile  715 metrekare arasında değişiyor. Tamamı deniz manzaralı villaların yer aldığı projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Eston Deniz Beylikdüzü projesi 1 milyon 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 5 bin 359 adet villa bulunuyor. 


Sosyal yaşam alanları asansör, kapalı otopark, sauna ve buhar odasından oluşan Beylikdüzü Marina Evleri  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor. 


Yakuplu Marina Evleri satılık villa fiyatları  3 milyon TL'den başlıyor, 6,5 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Lansmanı yakın zamanda gerçekleşecek olan projede satışlar başladı. 


Satış ofisi adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön