28 / 04 / 2024

Yalçınlar Group Batımahal nerede?

Yalçınlar Group Batımahal nerede?

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Batımahal

Yalçınlar Group Batımahal nerede? Batımahal projesi Büyükçekmece Göl Mevkii, M.Yeşilgül Cad. Pelican Hill Batı Mahal Malikaneleri 34500 Büyükçekmece - İSTANBUL adresinde inşa ediliyor...




Yalçınlar Group, İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'de yer alan Pelican Hill'in dördüncü etabı  Batımahal  projesini hayata geçiriyor. Yalçınlar Group Batımahal nerede sorusundan önce projeden bahsedelim. 


Batımahal Büyükçekmece projesinde 150 adet villa yer alıyor. Batımahal Villaları üç tipte tasarlandı. Batımahal Villaları Büyükçekmece villa seçenekleri olarak Jasmine, Katie ve Ilara bulunuyor.


Yalçınlar Batımahal projesinde Ilara villa seçeneği 647 metrekare, Jasmine villa seçeneği 556 metrekare, Katie villa seçeneği 526 metrekare büyüklüğe sahip. Batımahal Büyükçekmece fiyatları henüz netleşmedi.


Yalçınlar Batımahal teslim tarihi ilk etapta yer alan konutlar için 1,5 yıl sonra olarak belirlendi. Batımahal Büyükçekmece ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Yalçınlar Batımahal satış ofisi ile 0212 886 19 00'ı arayarak görüşebilirsiniz.


8 bin metrekare sosyal tesisin olduğu Pelican Hill Batımahal projesinde açık / kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, restoran, masaj odaları, fitness merkezi, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Yalçınlar Group Batımahal nerede?

Yalçınlar Group Batımahal adres bilgisi : Büyükçekmece Göl Mevkii, M.Yeşilgül Cad. Pelican Hill Batı 

Mahal Malikaneleri 34500 Büyükçekmece - İSTANBUL




Yalçınlar Group Batımahal nerede?


Yalçınlar Group Batımahal nerede?


Yalçınlar Group Batımahal iletişim bilgileri 

Tel: 0212 886 19 00

Web: www.batimahal.com


projeye sor



Geri Dön