03 / 05 / 2024

Yalıkavak Platinum Beach Resort'te tek fiyat! 170 bin TL'ye!

Yalıkavak Platinum Beach Resort'te tek fiyat! 170 bin TL'ye!

Platinum Beach Resort'te satışı devam eden 15 konut bulunuyor...



Bodrum Merkez'e 12 kilometre uzaklıkta olan Yalıkavak Platinum Beach Resort'te; 1 adet yetişkin yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, sosyal tesis binası, 24 saat güvenlik bulunuyor.

Zakkum ve begonvil kokularıyla güne başlanan Yalıkavak Platinum Beach Resort'te mütevazi evler dikkat çekiyor. Alanları 86 metrekare olan 2+1 konutlardan oluşan Yalıkavak Platinum Beach Resort, Uğur İnşaat imzasını taşıyor. Projenin mimarları ise Hasan Huz ile Alp Çevik.

10 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve 2009 yılından bu yana yaşamın devam ettiği yazlık projede 15 adet konutun satışı sürüyor.

Evler açık mutfak, salon, 2 yatak odası, 2 banyo ve terastan oluşuyor. Bodrum yerel mimarisine uygun, doğal taş kaplı cepheler, ahşap pergoleli terasların bulunduğu Yalıkavak Platinum Beach Resort, 270 derece Yalıkavak koyu deniz manzarasına sahip.

96 adet konuttan meydana gelen Yalıkavak Platinum Beach Resort'un denize uzaklığı 70 metre. Platinum Beach Resort'te fiyatlar sabitlendi. Tüm bankalardan konut kredisinin kullanıldığı projede fiyatlar 170 bin TL.

256.316 10 00    
www.ugurconstruction.com

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön