29 / 04 / 2024

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Yalıtım Sektörü Başarı  Ödülleri, 27 Nisan 2010 salı günü Yapı Endüstri Merkezi'nde düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu



Yalıtım Dergisi tarafından bu sene 7.'si yapılan organizasyon "Yılın Yatırımı", "Yılın Isı Yalıtım Ürünü" ve "Yılın Su Yalıtım Ürünü" kategorileri olmak üzere üç kategoride düzenlendi.

Yalıtım Dergisi tarafından organize edilen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2009'da "Yılın Yatırımı" ödülünü Kocaeli Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan, "Gebze-II Tesisleri" ile Betek Boya ve Kimya A.Ş. kazandı. "Yılın Isı Yalıtımı Ürünü" ödülünü ODE Starflex Camyünü Boru ile ODE Yalıtım San. ve Tic. A.Ş. kazanırken "Yılın Su Yalıtımı Ürünü" ödülünü ise Köster KB Pur IN2 ürünü ile Köster Yapı Kimyasalları A.Ş. aldı.

Yalıtım Dergisi Yazı  İşleri kadrosu ile B2B Medya editörler kurulu üyelerinden oluşturulan Organizasyon Komitesi tarafından, yalıtım bilincinin artırılmasına ve sektörün gelişimine yönelik yaptığı çalışmalarla kabul ve takdir görmüş kişi, kurum veya kuruluşlara verilen "Yalıtım Bilincine Katkı Özel Ödülü" ise Şekerbank'a verildi.
Yılın Yatırımı:  Betek Boya ve Kimya A.Ş. Gebze - II Tesisleri

Yeri:     Gebze Organize Sanayi Bölgesi / Kocaeli

Yaratılan İstihdam:  80 kişi

Yatırım Değeri:  30 milyon euro

Yılın Isı  Yalıtımı Ürünü: ODE Starflex Camyünü Boru

Firma:     ODE Yalıtım San. ve Tic. A.Ş.

Teknik Özellikler:  0,040 W/mK ısı iletkenlik değerine sahip olan ODE Starflex prefabrik boruların su buharı difüzyon direnç katsayısı (


Geri Dön