04 / 05 / 2024

Yalova Belediyesi İnkilap Vapuru’nu restore ettirecek!

Yalova Belediyesi İnkilap Vapuru’nu restore ettirecek!

Yalova Belediyesi İnkilap Vapuru’nu restore ettirmek için ihale açtı



Yalova Belediyesi Merkez, Süleymanbey Mahallesi Yat Limanı ile Badgodesberk Parkı arasında deniz doldurmak suretiyle kazanılan dolgu alanındaki İnkilap Vapuru’nu restore ettirerek 22 yıllığına kiraya verecek.

1/1000 uygulama imar planında lokanta ve eğlence alanı olarak planlanan alan içinde sabitlenmiş vaziyetteki İnkilap Vapuru ile bu alanda planlanan restorant-kafeteryayla birlikte olmak üzere; vapurun restore edilerek restaurant-kafeterya yapılması için ihale açıldı.

Vapur için aylık kira bedeli 3 bin 500 TL+KDV olarak belirlenirken vapura bu zamana kadar yapılan bir milyon 600 bin TL’lik miktar ayrıca talep edilecek. Geçici teminat olarak 27 bin 720 TL istenirken ihalenin tarihi 1 Eylül 2010 olarak açıklandı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön