10 / 09 / 2024

Yalova'da 506 metrekare arsa satılacak!

Yalova'da 506 metrekare arsa satılacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan arsayı satışa çıkardı



Yalova ili Merkez ilçesi Süleymanbey Mahallesi'nde bulunan 506 metrekare arsa kapalı teklif usulü ile satılacak. İmar durumu ‘Bitişik nizam 4 kat, yol boyu ticaret alanı' olarak belirlenen arsanın muhammen bedeli 2 milyon 313 bin 517 TL, geçici teminatı ise 69 bin 406 TL olarak belirlendi. Taşınmazın ihalesi 22 Ocak 2010 tarihinde, saat 14.00'da yapılacak.

İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI:
A - Gerçek kişilerde aranacak şartlar:
a) Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik No olacak)
b) Kanuni ikametgah göstermesi
c) Tebligat için Türkiye'de adres beyanı varsa telefon numarası.
d) İmza sirküsü (Noterden)
B - Tüzel kişilerde aranacak şartlar:
a)Tebligat için Türkiye'de adres beyanı varsa telefon numarası
b)Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya benzeri makamdan 2010 yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
C - Gerçek ve tüzel kişilerde aranacak ortak şartlar:
a) Geçici teminata ait alındı belgesi.
b) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına ihaleye katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza sirküsü.
c) Gerçek ve tüzel kişinin ve vekaleten katılınması halinde vekilin Yalova Belediyesine “Vadesi geçmiş borcu olmadığına” dair İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden (Gelir Şefliği) alınmış yazı.
D - Ortak girişim olması halinde aranacak şartlar:
a) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri (A), (B) ve (C) bentlerinde istenilen belgeleri vereceklerdir.
b) Ayrıca ihale şartnamesine uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermeleri gerekmektedir. (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
Madde 4 - Şartnameler mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Satın Alma Şefliği Süleymanbey Mahallesi, İstiklal Caddesi No: 29 YALOVA adresinden ücretsiz olarak görülebilir ve 150,-TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur.
Madde 5 - İhaleye katılmak isteyenlerin bu şartnamenin 3. maddesinde istenilen belgeleri ihale günü saat 14.00 e kadar kadar makbuz karşılığında Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Satın Alma Şefliği İstiklal Caddesi No: 29 YALOVA adresine teslim etmeleri gerekmektedir.
Madde 6 - Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.

Detaylı bilgi için tıklayınız!


Geri Dön