06 / 05 / 2024

Yan sanayicilerin oteli 2013'te açılacak!

Yan sanayicilerin oteli 2013'te açılacak!

OTOMOTİV yan sanayiinde faaliyet gösteren şirketlerin konumlandığı Gebze, yeni bir otele ev sahipliği yapacak. Otomotiv yan sanayicileri otel sahibi olacak Ticari,Yan sanayiciler,Yan sanayicilerin oteli,Yan sanayicilerin oteli,Otomotiv,Otomotiv yan



OTOMOTİV yan sanayiinde faaliyet gösteren şirketlerin konumlandığı Gebze, yeni bir otele ev sahipliği yapacak. Otomotiv yan sanayicileri otel sahibi olacak. Gebze'de faaliyet gösteren Taşıt Araçları Yan Sanayii Organize Sanayi Bölgesi (TOSB), Golden Key Otel grubuyla "Yap İşlet Devret" modeliyle otel kurmak için anlaştı.

İlk teklifi Hamdi Akın'a yapan ama ilgi görmeyen sanayiciler, daha sonra Şebnem ve Sedat Uyar'ın sahibi olduğu Golden Key otel zinciriyle anlaşma sağladı. Anlaşma, TOSB'nin arazisi içinde, TEM'e komşu 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde 150 odalık otel inşaatını ve işletmesini içeriyor. 3-4 yıldızlı olması planlanan, mimari çizimlerini mimar Can Çinici'nin yaptığı oteli Golden Key inşa edip, 39 yıl boyunca işletecek. Bu süre boyunca TOSB'ye kira ödeyecek olan otel, süre bitiminde oteli yan sanayicilere devredecek. Otelin 2011'in ilk çeyreğinde temeli atılıp 2013'e kadar hizmete girmesi hedefleniyor. Golden Key'in Bolu-Kartalkaya, Marmaris-Hisarönü ve yine Marmaris-Bördübet'te 3 butik oteli bulunuyor.


Geri Dön