29 / 04 / 2024

Yapay zekâ kontrollü Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi çıktı!

Yapay zekâ kontrollü Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi çıktı!

Teknoloji denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Samsung, yapay zekâ kontrollü kurutmalı çamaşır makinesini müşterilerinin beğenisine sundu. Ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Samsung, kredili ödem imkânının da bulunduğunu açıkladı.



Samsung, son teknolojiyle donattığı WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi’ni görücüye çıkardı. Yapay zekâ kontrollü olmasıyla öne çıkan WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin fiyatı ve teknik özellikleri çamaşır makinesi almak isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

ECO BUBBLE

WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde yer alan Eco Bubble teknolojisi ile düşük sıcaklıklarda bile verimli temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. Deterjan köpüklere dönüşür ve bu sayede kumaşa hızlı bir şekilde nüfuz eder. Aynı zamanda, rengini ve dokusunu koruyup enerji tasarrufu sağlarken kiri kolay bir şekilde temizler.

 Yapay zekâ kontrollü Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi çıktı!

YAPAY ZEKÂ KONTROLÜ

Güçlü Yapay Zekâ Kontrolü özelliği ile giysilerinizi daha kolay ve verimli bir şekilde yıkamak artık mümkün. Yıkama alışkanlıklarınızı anımsayarak, programlar önererek ve verileri anlık olarak göstererek size özel bir yıkama tecrübesi sağlar. WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nde bulunan SmartThings App* uygulaması program, planlama ve sorun giderme ile ilgili öneriler sunar. Bu sayede, kusursuz kurutma programını otomatik olarak seçer.

Peki, Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön