17 / 05 / 2024

Yapı Kredi Bankası kasım ayında emekli promosyon rakamlarını güncelledi!

Yapı Kredi Bankası kasım ayında emekli promosyon rakamlarını güncelledi!

Yapı Kredi, kasım ayının gelmesiyle emekli promosyon sayfasını güncelledi. İşte detaylar...



MAAŞIN TAŞINMASI GEREKİYOR!

Özel bankalar Ekim'in ardından Kasım ayında da emeklilere çeşitli fırsatlar sunmak için çalışmalara devam ediyor.  Yapı Kredi Bankası bir promosyon duyurusu yaparak emeklilere ödenecek promosyon rakamını 3 yıl için 7 bin 500 Türk Lirası olarak duyurdu. Bu promosyonu alabilmek için emeklilerin maaşlarını Yapı Kredi Bankası'na taşımaları gerekiyor. 

İşte Yapı Kredi Bankası'nın açıkladığı kampanyanın detayları:

* 1 Kasım 2022 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren kişilere 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından faydalanabilecekler.

*  Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak ödenir ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih dikkate alınır.

* Nakit promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez.

* Kampanyadan 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler faydalanamazlar.

Vergi, harç ve cezalarda 2023 zammı belli oldu!

Araç sahipleri bu tuzağa dikkat! E-devlet'ten hemen sorgulayın!

QNB Finansbank'tan son dakika açıklaması! Emekli promosyon rakamlarını güncelledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön