04 / 05 / 2024

Yapı Kredi Bankası'ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

Yapı Kredi Bankası'ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

Yapı Kredi mobil müşterilerine 10.000 TL’ye kadar faizsiz taksitle kredi verecek. Başvuru yapanların hesabını 10.000 TL aktarılacak. Kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. İşte tüm detaylar…



Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte nakit için duyulan ihtiyaçta büyük ölçüde arttı. Bankalar faizsiz kredi ve nakit avans alanındaki kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Duyuru yapan diğer bir bankada yapı kredi oldu. Sektörün Öncü firmalarından birisi olan Yapı Kredi müşterilerine özel yeni bir fırsat sundu. Banka 10.000 TL’ye varan faizsiz nakit avans verecek.

 Yapı Kredi Bankası ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

10.000 TL faizsiz taksitli nakit avans

Yapı kredi %0 faizli, maliyetsiz, masrafsız anında 10.000 TL garantiler nakit avans fırsatını duyurdu. Nakit avans için tek yapılması gereken 1 Nisan-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi mobil üzerinden Yapı Kredi’li olmak. Müşteriler 15 gün içerisinde kredi başvurusunda bulunacak. 15 gün içinde krediye başvurmak zorunlu olacak. Bu sürenin dışında yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

Müşteriler başvuru yaptıktan sonra banka tarafından değerlendirilip ardından onaylandıktan sonra kartlarının kullanıma açılması ile birlikte nakit avans fırsatından yararlanabilecek. Yapı kredinin teklifinden yalnızca yeni müşteriler yararlanacak. Kampanyanın tanımlama işlemleri kredi kartının açılmasından sonraki yedi gün içinde olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön