24 / 05 / 2024

Yapı Kredi Bankası'ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

Yapı Kredi Bankası'ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

Yapı Kredi mobil müşterilerine 10.000 TL’ye kadar faizsiz taksitle kredi verecek. Başvuru yapanların hesabını 10.000 TL aktarılacak. Kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. İşte tüm detaylar…



 Yapı Kredi Bankası ndan kampanya! Başvuranların hesaba 10 bin yatacak!

Faizsiz nakit avans

Yapı Kredi yayınlamış olduğu faizsiz taksit de nakit avans fırsatıyla birlikte müşterilerini sevindirdi. 15 Mart’a kadar bireysel internet şubesi, yapı kredi mobil, müşteri iletişim merkezi ya da ATM ile şubeye gitmeden kolay bir şekilde yapı kredi müşterisi olunabiliyor. Yapı kredisi müşterisi olunduktan sonra nakit avans fırsatından yararlanılabilecek.

10.000 TL faizsiz kredi ödemesi

Bankalar arka arkaya faizsiz kredi kampanyalarını duymaya başladı. Ramazan Bayramı’nda vatandaşların yüzü gülecek. Yapı kredinin durmuş oldu kampanya ile birlikte 10.000 liralık faizsiz kredi ödenecek. Kampanya için aylık ödeme tutarı belli oldu.

Yapı Kredi’nin duyurmuş olduğu faizsiz kredi kampanyası hemen hesaplara yatırılacak. 10.000 liralık faizsiz kredi 6 ay vadeli şekilde hesapları tanımlanacak. Müşterilerin geri ödeyecek olduğu aylık taksit tutarı 1666 TL olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön