14 / 05 / 2024

Yapı Kredi Mobil yeni müşterilerini indirim yağmuruna tutuyor! Kahve sevenler bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar

Yapı Kredi Mobil yeni müşterilerini indirim yağmuruna tutuyor! Kahve sevenler bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar

Yapı Kredi Mobil’e yeni gelen müşteriler yüzde 40’a varan indirimlerden yararlanabilir. Kahve sevenler, Yapı Kredi Mobil’den ilk kez müşteri olanlar Arçelik’ten dilediğiniz Tekli Telve’yi indirimli alabilir. İşte detaylar!



KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM? İŞTE DETAYLAR!

  • Kampanyadan 18 Kasım tarihinde başladı ve 30 Kasım 2022 tarihinde son bulacak. Bu tarihler arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar faydalanabilir.
  • Kampanyadan yalnızca Yapı Kredi Mobil'i indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek sürecin sonuna gelen müşteriler faydalanabilir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması ile yararlanabilecektir.
  • Müşteriler Yapı Kredi müşterisi olma aşamasında görüntülü görüşme esnasında Arçelik kampanyasından faydalanmak istediğini belirttiğinde kendisine müşteri temsilcisi tarafından bir indirim kodu iletilir.
  • Müşterilerimiz bu indirim kodu ile www.arcelik.com.tr internet sitesi üzerinden ve Arçelik mağazalarından, Arçelik Tekli Telve modellerinden istediğni tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim ile satın alabilir.
  • Müşterilerimiz satın alma işlemlerini www.arcelik.com.tr üzerinden ödeme ekranında indirim kodunu girerek, eğer mağazadan gerçekleştiriyorlar ise mağaza çalışanına indirim kodunu ileterek gerçekleştirebilir.
  • İndirim, 3300 ve 3400 kodlu ürünlerde geçerlidir ve ürünlerdeki diğer indirimlere ek olarak uygulanabilir.
  • Kampanya tek ürün satın alımı için geçerlidir.
  • Kampanya süreci içinde Yapı Kredi Mobil üzerinden ilk kez müşteri olan kişiler, 30 Kasım 2022 tarihine kadar www.arcelik.com.tr sitesi üzerinden ve Arçelik mağazalarından ürün satın alımı yapmak zorundadır. 30 Kasım 2022 tarihinden sonra satın alınan ürünlerde indirim geçerli değildir.
  • Yapı Kredi ve Arçelik bu kampanyada değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Ziraat Bankası Bankkart ile Vatan Bilgisayar’da alışverişe doyun! İşte dev kampanyanın detayları!

Tek katlı bir ev kaç günde biter?

1993 yılında sigortalı olan erkek ne zaman emekli olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön