29 / 04 / 2024

Yapı Kredi Mobil yeni müşterilerini indirim yağmuruna tutuyor! Kahve sevenler bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar

Yapı Kredi Mobil yeni müşterilerini indirim yağmuruna tutuyor! Kahve sevenler bu fırsatı sakın kaçırmasın! İşte detaylar

Yapı Kredi Mobil’e yeni gelen müşteriler yüzde 40’a varan indirimlerden yararlanabilir. Kahve sevenler, Yapı Kredi Mobil’den ilk kez müşteri olanlar Arçelik’ten dilediğiniz Tekli Telve’yi indirimli alabilir. İşte detaylar!



YAPI KREDİ MOBİL’DE YENİ MÜŞTERİLERİNE SUNDUĞU KAMPANYA DETAYLAR!

Bu kampanya 18 ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’den ilk kez müşteri olan müşteriler için geçerlidir. Arçelik’ten dilediğiniz Tekli Telve’yi tüm indirimlere ek yüzde 40 indirimle satın alabilirsiniz.

İşte kampanyaya dair diğer detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön