28 / 07 / 2024

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


KAMPANYA DETAYLARI

  • World Mobil uygulaması kampanyası doğrultusunda 15 Temmuz 2023 - 31 Temmuz 2023 tarihlerinde Abdullah Kiğılı mağazalarından ve aynı zamanda online mağaza abdullahkigili.com internet sitesinden tek seferde gerçekleştirilecek peşin veya taksitli 5 bin lira ve üzeri harcamalardan 500 TL Kiğılı Puan kazanılacağı aktarıldı.

  • Kiğılı Puan kampanyasına sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile gerçekleşen harcamalar için geçerli olduğu ve aynı zamanda, bir müşterinin kampanyadan en fazla bir defa puan kazanabileceği belirtildi.

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

  • Peşin ve taksitli harcamalardan kampanyaya uygun olarak ilk gerçekleşen harcama üzerinden Kiğılı Puan kazanılacağı duyuruldu.

  • Kampanya doğrultusunda ek kartlar ile gerçekleşecek işlemlerden de puan kazanılabileceği ve bununla beraber puan yüklemesinin asıl karta yapılacağı ifade edildi.

  • Kampanya süreci boyunca ürün iadesi ve benzeri sebeplerden dolayı kampanya koşullarının yerine getirilmediği durumlarda, puan kazanımının olmayacağının altı çizildi.

  • Kampanyaya katılım sağlamak amacı ile iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulamasının indirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Yapı Kredi World Mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak amacı ile “Kampanyalar” alanındaki söz konusu kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanmasının yeterli olacağı kaydedildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika müjdesi! Resmen düğmeye basıldı! Arka arkaya zam gelmişti!

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! MTV ödemelerinde çok konuşulacak karar!

Bakan resmen açıkladı! Yılda iki defa yapılacak!


Geri Dön