02 / 05 / 2024

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı!

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı!

Ekonomik olarak sıkıntıda olan vatandaşlar nakit para ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların güncel kredi kampanyalarını araştırıyorlar. Yapı Kredi 3 ay ertelemeli kredi kampanyasını başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın tüm detayları...



Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, mobil uygulamadan veya internet şube kanallarından kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçeneğini seçmeleri gerekiyor.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olacak şekilde planlandı.

Yapı Kredi den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı!
  
Kredi başvurunuz bankanın politikaları kapsamında değerlendirmeye alınıyor ve uygun olması durumunda onaylanıyor. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir. 

Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön