05 / 05 / 2024

Yapı Ligi şžampiyonu İnanlar, 24 Ocak'ta Antalya 'da!

Yapı Ligi şžampiyonu İnanlar, 24 Ocak'ta Antalya 'da!

24 Ocak"ta Antalya"da ortakları 32Group"un sahibi olduğu İsviçre"nin 1. Lig takımı Servette ile Dostluk Maçı yapacak olan İnanlar Takımı bir hayli destekli...



24 Ocak"ta Antalya"da ortakları 32Group"un sahibi olduğu İsviçre"nin 1. Lig takımı Servette ile Dostluk Maçı yapacak olan İnanlar Takımı bir hayli destekli. Takımda yer alacak şöhretler: Başkan Serdar İnan"ın yanı sıra, Rıdvan Dilmen, Tanju çolak, Sinan Engin, Semih Yuvakuran, Güvenç Kurtar, Lemi çelik, Arif Kocabıyık, Yılmaz Vural, Hikmet Kaya, Giray Bulak, Yaşar Duran, Gökhan Keskin, Tayfun Hut, Kemal Kılıç.

Antalya Kremlin Palace"da saat 14:00"te gerçekleştirilecek maçı izleyecek olan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da takımlara birer plaket verecek.

Sektörden 32 takımı yenerek Yapı Ligi şžampiyonu olan İNANLAR"ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, ortakları 32Group ile böyle bir dostluk maçı organize ederek sektöre ve şžöhretler Takımı"na heyecan kattıklarını belirtti. Servette Takımı yapacağı maçlar öncesinde Antalya"da kampta.

İNANLAR TAKIMI: Serdar İnan, Rıdvan Dilmen, Tanju çolak,
Sinan Engin, Semih Yuvakuran, Güvenç Kurtar, Lemi çelik, Arif Kocabıyık, Yılmaz Vural, Hikmet Kaya, Giray Bulak, Yaşar Duran, Gökhan Keskin, Tayfun Hut, Kemal Kılıç

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı"nın da katılacağı DOSTLUK MAçI"na bekliyoruz¦

Tarih: 24 Ocak 2011 Pazartesi
Saat: 14:00
Yer: Kremlin Palace / Antalya
İletişim: Perfect Halkla İlişkiler / 0216 353 05 30 Gaye Gür  
0532 448 16 36 şžöhret Topalak


Geri Dön