07 / 05 / 2024

Yapısaray İnşaat Konya'da 3. şubesini açtı!

Yapısaray İnşaat Konya'da 3. şubesini açtı!

İnşaat sektöründe 31 yıllık deneyimi ile hizmet eden Yapısaray İnşaat Ltd Şti. 3. Şubesini Fetih Caddesi'nde dualarla açtı. Yapısaray müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni şubeler açmaya devam ediyor.



İnşaat sektöründe 31 yıllık deneyimi ile hizmet eden Yapısaray İnşaat Ltd Şti. 3. Şubesini Fetih Caddesi'nde dualarla açtı. 


SEKTÖRÜN doğalgaz ve suya ait her aşamasında hizmet veren Yapısaray müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni şubeler açmaya devam ediyor. 


FETİH Caddesi Çimenlik Pazarı girişinde 3. Şube'nin açılışına; şirket ortakları Doğan ve Yalçın aileleri, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Turgut, İnşaatçılar Odası Başkam Ali Yazar, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Arif Özkahraman, Bakkallar Odası Başkanı Süleyman Yılmaz, Tornacılar Odası Başkanı Emin Barabok, Motosikletçiler Odası Başkanı Ahmet Çal, Tenekeciler Odası Başkanı Ahmet Çalış, Kasaplar Odası başkanı Davut Balbaloğlu, Eski MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, müşterileri ve sevenleri lcatıldı.(


Anadolu'da Bugün


Geri Dön