27 / 04 / 2024

Çırağan Saray Simit Konya'da yeni şubesini açtı!

Çırağan Saray Simit Konya'da yeni şubesini açtı!

Sizden gelen sevgiyle, emekle hazırlayarak hizmet veren Çırağan Saray Simit, en güzel tatlar için yeni şubesini açtı. 'Simit Sizden Çay Bizden' sloganıyla beğeni toplayan Çırağan Saray Simit, kendi imalatını kendi yapıyor.




Sizden gelen sevgiyle, emekle hazırlayarak hizmet veren Çırağan Saray Simit, en güzel tatlar için yeni şubesini açtı. Logosu ve isim hakkı kendine ait olan ve hedefi insanlara damak tatlarına uygun, her kesime en güzel şekilde hizmet etme anlayışı olan Çırağan Saray Simit, 10'un üzerinde simit ve poğaça, kır pidesi, börek çeşitleri ve siparişe göre kuru pasta çeşitleriyle hizmet veriyor. 


SİMİT SİZDEN ÇAY BİZDEN 

'Simit Sizden Çay Bizden' sloganıyla vatandaşların gönlünde taht kuran Çırağan Saray Simit, kendi imalatını kendi yapıyor. Unlu mamullerini dönerli fırında pişirerek lezzete lezzet katarak Konya'da bir ilke imza attı. Kalifiye insanlarla çalıştıklarının altını özellikle çizen şirket kurucusu ve müdürü Bayram Özyön, "Yaklaşık olarak ıo yıldır bu işin işindeyiz ve bizim katar usta insanlarla, vatandaşlara hizmet veriyoruz. Güler yüzümüzden taviz vermiyoruz. Biz 'Simit Sizden Çay Bizden' sloganıyla yola çıktık. Bu yüzden çaylar vatandaşlarımıza ikramımızdır. Biz kurumsal çalışıyoruz ve vatandaşa en güzel hizmeti vermeyi amaç edindik. Bu doğrultuda ne gerekiyorsa yapacağız. Aksaray ve Karaman'da isim hakkı verme hazırlıklarımız da var" dedi. Çırağansaray Unlu Mamüller Gıda Tur. Tem. Hizm. San. Tic. Ltd. Şti olarak şirket bazında kaliteli hizmet için kurumsal çalışan ve français hizmeti de veriyor. Çırağan Saray Simit, Buğday Pazarı girişi ve yeni adliye civarında A Plaza'da bulunan şubelerine ilave olarak Adalhan İş Merkezi ve Bosna Hersek Mahallesi'nde iki yeni şube daha açmayı düşünüyor. Özyön, 09 Ağustos 2004 Cumartesi günü Musalla Bağları Mh. Çakırlı Caddesi No:38 adresindeki açılışa, tüm Konyalıları davet etti. 



Anadolu Manşet 


Geri Dön