24 / 05 / 2024

Yarın evden çıkarken çok ama çok dikkatli olun! Meteoroloji'den kritik uyarı! Hemen bakın!

Yarın evden çıkarken çok ama çok dikkatli olun! Meteoroloji'den kritik uyarı! Hemen bakın!

Nisan ayı neredeyse tüm ülkede yağmurlarla başladı. Ancak özellikle İstanbul için kesin bir uyarı yapıldı: yoğun yağışlar bekleniyor. Haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.



İstanbul'da Nisan ayı yağışlı geçecek gibi görünüyor ve özellikle belirli saatlerde evden çıkmamaya dikkat edilmeli. Hangi saat aralığında yağış beklendiği konusunda tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İSTANBULLULAR DİKKAT ETSİN

Bu ay boyunca Türkiye'nin her yerinde yağışlı hava hakim oldu. Bu hafta da yağışlar tüm ülkede devam ederken özellikle İstanbul için yoğun uyarılar yapıldı. İstanbul'da yağışların etkisi altında kalınacak ve hafta sonuna kadar devam edecek olan yağışların yanı sıra, sıcaklıkların 19 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor. 11 Nisan itibariyle İstanbul'da yağışların başlaması ve yaklaşık 58 saat boyunca devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların 12 Nisan Çarşamba gününe kadar devam etmesi ve sıcaklıkların 10 dereceye kadar düşeceği tahmininde bulundu. Yoğun yağışların ardından ise hava sıcaklıklarının yeniden yükseleceği öngörülüyor.


Geri Dön