14 / 05 / 2024

Yarın taban maaş ve zam yüzdesi açıklanıyor! Maaşların zamlı hali nasıl olacak?

Yarın taban maaş ve zam yüzdesi açıklanıyor! Maaşların zamlı hali nasıl olacak?

Yeni maaş miktarları yarın içinde görüşülecek! Memur, asgari ücretli ve emekli maaşları netleşecek! İşte yeni zamlı maaşların ayrıntıları...



 Yarın taban maaş ve zam yüzdesi açıklanıyor! Maaşların zamlı hali nasıl olacak?

Temmuzda zamlar kapıda

Türkiye’de 2 yıldır yılda 2 kere olmak üzere memur emeklilere zam yapılıyordu. Zamlar ocak ve temmuz ayında açıklanıyordu. Temmuz maaş zammı ile vatandaşın alım gücü düşen vatandaşın yüzü gülecek. Yeni açıklanan 10 bin TL’lik açlık sınırının altında kalan asgari ücretliyi rahatlatacak.  

6 ayın enflasyon oranı SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarında üzerinde de etkili olacak. Son yayınlanan verilere göre yüzde 21,43 oranında, refah payı eklentisiz 6 aylık enflasyon söz konusuydu. Temmuz’da veriler net olarak açıklanacak. Şu an için yüzde 30-34 aralığında zam yapılacağı düşünülüyor.

Memur ve memur emeklileri adına yüzde 6’lık zam oranını toplu iş sözleşmesi, enflasyon farkı ve de 6 aylık enflasyon oranı etkileyeceği için yüzde 35’lik bir zam yapılması bekleniyor. Detaylar merak konusu oldu. Henüz net bir açıklama yapılmadı.

Mini John Cooper Works'e bu ay tam 129 bin 505 TL zam geldi! Mini John Cooper Works 30 Nisan 2023 fiyat listesi!

Kamu işçilerinin maaşı ne kadar olacak? Kamudaki 700 bin işçiye ne kadar zam yapılacak? Bu rakamlara göz atın!

Akaryakıt alacaklar şok haber! İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön