29 / 04 / 2024

Yaşamkent Altayçeşme Konutları'nda 280 bin TL'ye!

Yaşamkent Altayçeşme Konutları'nda 280 bin TL'ye!

Temeltaş İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Yaşamkent AltayÇeşme Konutları'nın yüzde 80'i satıldı. Projede son kalan dairelerin satışında, liste fiyatından yüzde 2 ile yüzde 6 arasında iskonto yapılıyor



Firma ayrıca, yatırım amaçlı konut alan müşterilerin dairelerini, 1.500 TL'lik bedel ile ve komisyon almadan kiraya veriyor. Ayrıca satış ofisini ziyaret eden müşterilere, kampanya çerçevesinde indirim yapılıyor.

2005 yılında yapımına başlanan Yaşamkent AltayÇeşme Konutları 2009 yılında tamamlandı. Proje radye temel üzerine inşa edilmiş ve yapımında BS 30 beton kullanılmış. Projedeki daire fiyatları 280 bin-395 bin TL arasında değişirken, evler oturuma hazır şekilde satılıyor.

14 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yaşamkent AltayÇeşme Konutları, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip. Toplam yatırım bedeli 100 milyon TL olan projede 320 daire bulunuyor. Projedeki en düşük metrekare fiyat 2 bin TL iken, en yüksek metrekare fiyatı 3.100 TL olarak belirlenmiş. Projenin liste fiyattan ise şu şekilde: 103 metrekarelik 2+1'ler 280 bin TL'ye, 120 metrekarelik 3+1'ler 350 bin-380 bin TL arasında, 127 metrekarelik 3+1'ler 380 bin-395 bin TL arasında, 255 metrekarelik dubleks 5+2'ler 500 bin TL'ye satılıyor.

Yaşamkent AltayÇeşme Konutları'ndaki dairelerin tamamı bitmiş durumda. Ayrıca satış ofisini ziyaret eden müşterilere, kampanya çerçevesinde indirim yapılıyor.

Yaşamkent Altayçeşme Konutları'nda yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ile açık ve kapalı otopark gibi donanlar da bulunuyor. Yüzme havuzu, jeneratör, spor salonları, çocuk parkı, kapalı otopark, 24 saat site güvenliği ve bina kapıcısı dahil olmak üzere bütün giderler, 120 TL'lik aidat üzerinden karşılanıyor. E-5 karayoluna cephesi bulunan site, E-5 Maltepe kavşağına 50 metre mesafede bulunuyor. Kozyatağı ve Maltepe CarrefourSA alışveriş merkezlerine de yakın olan Yaşamkent Altayçeşme Konutlan, avm zamanda toplu taşıma olanaklarına sahip bir bölgede bulunuyor. Yapımı devam eden Kadıköy-Kartal metro hattı üzerindeki Maltepe durağına 50 metre mesafede bulunan proje, ayrıca Maltepe sahiline de yakın bir yerde bulunuyor.

Projedeki dairelerde doğalgaz kombi sistemi, ankastre beyaz eşyalı mutfak dolabı, portmanto dolabı, banyoda hilton lavabo ve havlu dolabı, duşakabinli küvet, çift açılım PVC doğramalar, mobilya kaplı çelik kapı, amerikan panel iç kapılar, çelik para kasası bulunuyor. Bütün odalarda kartonpiyer ve su bazlı saten boya kullanılırken, salon ve odalar laminant parkeyle döşeli. Projede jeneratör, çift asansör, uydu yayını, yangın güvenliği, paratoner, su deposu ve hidrafor da bulunuyor.

Mimarlığını Murat Akdoğan'ın yaptığı, tamamı hemen teslim olan projede, daireler peşin olarak satılıyor. Arzu eden müşteriler konut kredisi kullanabiliyor. Firmanın anlaşmak olduğu Vakıflar Bankası ve Akbank'tan konut kredisi kullanılabiliyor.
Hürriyet


Geri Dön